keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Horse Show 2015

Tänä vuonna vain Tuuli pääsi Horse Shouhun. Hän oli lauantaina Matinea esityksessä, joka alkoi klo. 9.00 aamulla. Matina oli lapsille tarkoitettu ohjelma joka sisälti ponien estefinaalin, ride&drive, poniagilityä, katrillin, vikellystä, polocrossea ja ratsastavan poliisin shoun.

Ensimmäisenä oli ponien estefinaali jonka voitti Aida Nyman.


Onnea sijoittuneille!

Estefinaalin jälkeen kenttä purettiin.
Kun keijut ja peikot tuli lavalle oli katrilli esitys vailla vertaa!

Polocrosse on vauhdikasta ja hurjaa samalla myös hivenen siistiä. Jokin tossa lajissa kiehtoo mua. Onhan se varmasti vähän pelottavaa. kun pitää laukkaavan hevosen selästä napata pallo ja syöttää se kaverille.Vikeltäjät tekivät tosi hienoja temppuja! Olisi kiva itsekkin kokeilla tuota lajia.


Kun poliisien show alkoi poliisiauto tuli pillit huutaen savusta areenalle. Sen perässä tulivat ratsastavat poliisit joita oli kolme. Poliisit ratsastivat pahvilaatikoista läpi, pressun yli ja ali, ilmapallojen ohi, hyppäsivät tulen yli ja yms. Kukaan hevosista ei pelännyt yhtään mitään. Aika rohkeita, eikös?


Ensimmäisenä menee normaalisit pukeutunut poliisiratsukko. Keskellä menee luotivaatteisiin suojautunut ratsukko. Viimeisenä menee juhlallisempi ratsukko.

Horse Shoussa oli tosi kivaa! Varmasti menen ensi vuonnakin ja toivotaan että Viivikin pääsisi sillon mukaan:)
Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti